Najnovije vesti
Home / Vesti / Predsednik opštine Bor izgovorio neprimerene rečenice o Zaječaru, pa se onda IZVINIO NIČIĆU I GRAĐANIMA ZAJEČARA
Predsednik opštine Bor izgovorio neprimerene rečenice o Zaječaru, pa se onda IZVINIO NIČIĆU I GRAĐANIMA ZAJEČARA

Predsednik opštine Bor izgovorio neprimerene rečenice o Zaječaru, pa se onda IZVINIO NIČIĆU I GRAĐANIMA ZAJEČARA

Aleksandar Milikić, koji je poslednjih 10 meseci bio na čelu opštine Bor, i koji će u naredne četiri godine biti na funkciji prvog čoveka te opštine, na poslednjoj održanoj konstitutivnoj sednici Skupštine opštine Bor, izgovorio je neprimerene rečenice o gradu Zaječaru.

Milikić je, kako bi istakao značaj i zasluge prethodne vlasti u gradu bakra, na čijem čelu je on bio, izgovorio neprimerene rečenice o gradu na Timoku i time izazvao negativne komentare.

„Bor je jedan od najlepših gradova u Srbiji, sigurno je najlepši grad. Ajmo da izađemo do komšijskog Zaječara, neka mi oproste Zaječarci, ili do nekog drugog manjeg grada da vidimo kako izgledaju ti gradovi, kakvi su putevi i ulice kod njih, a kakvi su kod nas“ rekao je Milikić u uživom prenosu Skupštine opštine Bor.

Nakon njegove izjave, usledile su reakcije i negativni komentari pa se ubrzo nakon toga, Milikić oglasio javnim izvinjenjem gradonačelniku Zaječara, kao i svim Zaječarcima. Milikićevo javno izvinjenje Zaječarcima koje je uputio Ničiću, prenosimo u dokumentu u celosti.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>