Najnovije vesti
Home / Vesti / Predavanje u zaječarskom Pomaku na temu kako novi zakon o paušalnom oporezivanju utiče na poslovanje
Predavanje u zaječarskom Pomaku na temu kako novi zakon o paušalnom oporezivanju utiče na poslovanje

Predavanje u zaječarskom Pomaku na temu kako novi zakon o paušalnom oporezivanju utiče na poslovanje

Prostor za Pomak u saradnji sa Digitalom zajednicom, Confida Serbia konsaltingom i Pausal, u sredu, 29. januara organizuje predavanje za sve zaitneresovane preduzetnike kako bi zajedno rešili sve nedoumice.

„Znamo da vas predstojeće promene u novom zakonu o oprezivanju paušalaca brinu i da ne znate kako će iste uticati na vaše poslovanje, zato dođite i pitaj šta god vas zanima na ovu temu. Pričaćemo o testu samostalnosti, poreskim olakšicama, novoj uredbi o paušalnom oporezivanju, načinu obračuna poreskog rešenja“, navodi se na stranici Prostora za Pomak.

Na kraju samog događaja prisutni će imati priliku da prisustvuju radionicama na kojima će moći da provere svoje poresko stanje, da li je doneto poresko rešenje za 2020. godinu i da dobiju odgovore na sva pitanja vezana za administraciju, poresku upravu i sl. Takođe, učesnici radionice će imati priliku da popričaju sa Nikolom Jovanovićem iz konsultantske kuće Confida, Sonjom Žabić iz Pausal-a, kao i sa Ivanom Damnjanović iz Prostora za Pomak.

Početak je zakazan za 17.00 sati u Prostoru za Pomak.

Učešće je besplatno, potrebno je samo da se prijavite putem sledećeg linka.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>