Najnovije vesti
Home / Vesti / Predavanje „Kako povećati broj grla u ovčarstvu i kozarstvu“ sutra u Zaječaru
Predavanje „Kako povećati broj grla u ovčarstvu i kozarstvu“ sutra u Zaječaru
Foto: Pixabay

Predavanje „Kako povećati broj grla u ovčarstvu i kozarstvu“ sutra u Zaječaru

Privredna komora Srbije – Udruženje za stočarstvo i preradu stočarskih proizvoda i Regionalna privredna komora Zaječar organizuju predavanje na temu „Kako povećati broj grla u ovčarstvu i kozarstvu“, sutra, 22. februara, u velikoj sali zaječarske Komore. 

Na predavanju će govoriti  dr Aleksandar Milovanović iz oblasti reprodukcije i dr Dejan Bugarski iz oblasti zdravstvene zaštite ovaca i koza sa Naučnog instituta za veterinarstvo „Novi Sad“ i Nedeljko Pipović iz PSSS „Poljoservis“ Knjaževac, koji će govoriti o ishrani ovaca i koza.

Podsetimo, u Zaječaru je 9. januara održan sastanak kome su prisustvovali predstavnici Udruženja za stočarstvo i preradu stočarskih proizvoda, Sektora za poljoprivredu, PKS RPK Zaječar, lokalnih samouprava, veterinarskih stanica sa regiona, poljoprivrednih savetodavnih službi, veterinarske inspekcije i Zadružnih saveza. Tada je rečeno da je neophodno organizovati edukaciju proizvođača, odnosno farmera, na temu ishrane, zdravlja ovaca i koza.

Predavanje u četvrtak počinje u 11 sati.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>