Najnovije vesti
Home / Društvo / PREDAVANJA, RADIONICE, DRUŽENJA, ZAJEDNIČKI DORUČAK: Klub 65+ otvara brojne mogućnosti
PREDAVANJA, RADIONICE, DRUŽENJA, ZAJEDNIČKI DORUČAK: Klub 65+ otvara brojne mogućnosti
Foto: Pixabay ©

PREDAVANJA, RADIONICE, DRUŽENJA, ZAJEDNIČKI DORUČAK: Klub 65+ otvara brojne mogućnosti

U okviru Programa brige o starima Crvenog krsta srbije, tokom januara u Zaječaru je sa radom počeo Klub 65+, a dešavanja u ovom klubu pružaju mogućnost velikom broju građana da naprave životnu promenu, da izađu iz svoja „četiri zida”, da se druže, stvaraju, razmenjuju ideje, otkriju i osnaže svoje kreativne potencijale.

Program Kluba 65+ svakodnevno postaje bogatiji i proširuje se, zahvaljujući volonterima, ljudima dobre volje, članovima i prijateljima Kluba.

„Druženja se organizuju tri puta nedeljno, utorkom je to zajednički doručak i aktivnosti, četvrtkom razne radionice, a petkom će biti organizovana predavanja na temu zdravog života“, navodi Vladan Marković, sekretar Crvenog krsta Zaječar, i dodaje:
„Uskoro će biti ostvarena saradnja i sa Specijalnom bolnicom za rehabilitaciju Gamzigrad, tako da će vešti terapeuti predstaviti članovima kluba vežbe primerene njihovom dobu i pružiti korisne savete o tome kako da se bave rekreacijom na siguran način“.

Prva u nizu demonstracija terapeuta iz Gamzigradske banje biće održana u petak, 28. februara, sa početkom u 10 sati.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>