Najnovije vesti
Home / Ritam grada / PREDATA I SEDMA IZBORNA LISTA KOALICIJA DVERI, DSS, VLAŠKA NARODNA STRANKA
PREDATA I SEDMA IZBORNA LISTA KOALICIJA DVERI, DSS, VLAŠKA NARODNA STRANKA

PREDATA I SEDMA IZBORNA LISTA KOALICIJA DVERI, DSS, VLAŠKA NARODNA STRANKA

Gradskoj izbornoj komisiji u Zaječaru listu odbornika za predstojeće lokalne izbore je juče predala i koaliacija Dveri, Demokratska stranka Srbije, Vlaška narodna stranka. Na listi se nalati 17 odborničkih kandidata, a  njen nosilac  je Dejan Cetinski.

Prikupljeno je 607 potpisa.

-Zalagaćemo se za to da ovi odu, a da se oni prethodni ne vrate. To znači da hoćemo da se u našem gradu promeni nešto na bolje, da se poboljša finansijska disciplina i da naša sela i mesne zajednice dobiju sredstva koja im pripadaju iz gradskog budžeta, jer ih godinama ne dobijaju pa su prezaduženi. Nismo radili na brendiranju nekih naših ličnosti jer sve radimo timski, istakao je ovom prilikom Dejan Dimitrijević, predsednik Gradskog odbora Dveri.

Ovo je inače sedma lista podneta Gradskoj izbornoj komisiji za lokalne izbore koji će u Zaječaru biti održani 23. Aprila.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>