Najnovije vesti
Home / Ritam grada / Poznati zaječarski konobar podlegao povredama
Poznati zaječarski konobar podlegao povredama

Poznati zaječarski konobar podlegao povredama

Ljubiša Nedeljković Brzi (61) poznati zaječarski konobar podlegao je povredama nakon što je juče pucao sebi u glavu iz pištolja u krugu zaječarske bolnice, baš ispred zgrade Odeljenja produžene nege gde mu leži nevenčana supruga koja je na samrti zbog teške bolesti. 

On je preminuo juče popodne na Odeljenju intenzivne nege u bolnici u Zaječaru.

Nedeljković je za sobom ostavio oproštajno pismo, ali sadržaj zbog istrage je još uvek nepoznat. Ovog čoveka je, saznajemo nezvanično, najpre psihički slomilo nedavno samoubistvo majke. Nije mogao ni da se nosi sa tugom za nevenčanom suprugom koja svoje, najverovatnije zadnje dane, provodi baš u bolničkoj zgradi ispred koje je pucao u sebe.

Pretpostavlja se da je onnajpre  obišao suprugu,a tek nakon što se oprostio sa njom pokušao je da se ubije. Policija se za sada ne oglašava, a šta je stvarni razlog ovog suicidnog čina utvrdiće istraga koja je u toku.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>