Najnovije vesti
Home / Ritam grada / Poznati učesnici 51. Gitarijade!
Poznati učesnici 51. Gitarijade!

Poznati učesnici 51. Gitarijade!

Nakon održanih kvalifikacionih mini gitarijada širom Srbije poznati su učesnici takmičarskog dela 51. Gitarijade.

Mini Gitarijade su održane u Novom Pazaru (19. maja), Kraljevu (27. maja), Vranju (02. juna), Valjevu (12.juna), Novom Sadu (15. juna), Čačku (17. juna), Nišu (17. juna) i Somboru (18.juna).

Ubedljivu pobedu na mini Gitarijadi u Novom Pazaru, odneo je bend „R.U.LJ.A“.

Na mini Gitarijadi u Kraljevu, žiri je doneo jednoglasnu odluku da je pobednik grupa „Amnezija“ iz Beograda, dok je u Vranju, titula najboljeg, zasluženo pripala grupi „Ki“ iz Kumanova.

Prema odluci žirija, pobednik mini Gitarijade u Valjevu je beogradska gupa „Phobos“, dok je u Novom Sadu za pobednika proglašena grupa „Aritmia“ iz Beograda.

Na centralnom gradskom trgu u Čačku održana je manifestacija PIVO, ROCK ČAČAK-PRIČA u okviru koje je takođe održana Mini Gitarijada. Pobednik je grupa „Crossroad“ iz Loznice, u Nišu je pobedu odnela niška grupa „Opposite Way“, dok je u Somboru za pobednika mini Gitarijade proglašena grupa „Antidepresiv“ iz Kikinde.

Do kraja kvalifikacionog ciklusa biće održane i mini Gitarijade u Zrenjaninu 22. juna, Kikindi 23. juna i Smederevu 25. juna.

Nakon ovih mini Gitarijada znaćemo i kompletan spisak učesnika u takmičarskom delu programa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>