Najnovije vesti
Home / Ritam grada / Poznat dnevni red sednice Skupštine grada Zaječara
Poznat dnevni red sednice Skupštine grada Zaječara

Poznat dnevni red sednice Skupštine grada Zaječara

U sredu 30. avgusta biće održana peta sednica Skupštine grada Zaječara. Pred odbornicima će se naći 16 tačaka dnevnog reda. 

Sednica Skupštine grada Zaječara zakazana je za sredu, 30. avgust a odbornici će, između ostalog, odlučivati o predlozima odluka o izmeni odluke o mesnim zajednicama, lokalnim komunalnim taksama i javnim parkiralištima. Na sednici će biti razmatran i Predlog Odluke o obrazovanju štaba za vanredne situacije grada Zaječara, Predlog izmene Programa korišćenja sredstava budžetskog fonda za zaštitu životne sredine grada za 2017. godinu kao i Predlog Rešenja o davanju saglasnosti na Statut Narodnog muzeja „Zaječar“.

Pred odbornicima će se naći  i predlozi rešenja o razrešenju i imenovanju predsednika i članova Upravnih i Nadzornih odbora Ustanove za dnevni boravak, dece i omladine ometene u razvoju, Apoteke Zaječar, Narodnog muzeja, Matične biblioteke „Svetozar Marković“, Centra za kulturu i turizam „Cekit“, Fondacije „Zoran Radmilović“ i zadužbine „Nikola Pašić“.

Na sednici će biti razrešeni i imenovani novi članovi školskih odbora u osnovnim školama „Jeremija Ilić Jegor“ u Rgotini i „Vuk Karadžić“ u Velikom Izvoru.

Odbornici će razmatrati i zapisnik Budžetske inspekcije grada Zaječara od 5. aprila ove godine.

Početak sednice zakazan je za 10 sati.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>