Najnovije vesti
Home / Kultura / Potrošite slobodno vreme na kvalitetan način – Satiričan kabare u stend up formi “Brevrovizija” u Zaječaru
Potrošite slobodno vreme na kvalitetan način – Satiričan kabare u stend up formi “Brevrovizija” u Zaječaru

Potrošite slobodno vreme na kvalitetan način – Satiričan kabare u stend up formi “Brevrovizija” u Zaječaru

Na sceni Narodnog pozorišta Timočke krajine “Zoran Radmilović”, u četvrtak, 6. decembra, u 20 :00 sati biće izveden vedar i satiričan kabare u stend up formi “Brevrovizija” u kojem igra i peva Vladimir Cvejić, glumac koji je 10 godina bio deo glumačkog ansambla zaječarskog Pozorišta.

Motiv komada je teza da se Evropska unija raspala, a Srbija po svaku cenu, pesmom i igrom, poezijom i životom, brani koncept zajednice evropskih zemalja, jer je upravo ispunila uslove za priključenje.

“Brevrovizija“  je nagrađena specijalnom nagradom na Festivalu malih pozorišnih formi, koji je kao prateći program ovogodišnjih “Dana Zorana Radmilovića” održan u Domu kulture u Kotlujevcu. Predstava je osvojila i nagradu publike na Festivalu monodrama i pantomime u Zemunu 2015. godine.

Cena karte  je 300 dinara.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>