Najnovije vesti
Home / Ritam grada / Potrošači su ponovo izabrali – Zaječarsko pivo omiljeno u Srbiji
Potrošači su ponovo izabrali – Zaječarsko pivo omiljeno u Srbiji

Potrošači su ponovo izabrali – Zaječarsko pivo omiljeno u Srbiji

Zaječarsko pivo je drugu godinu za redom proglašeno za najomiljenije pivo u Srbiji, u izboru potrošača koji je organizovalo udruženje „Moja Srbija“, uz podršku Privredne komore Beograda i grada Beograda. Cilj manifestacije je podsticanje domaće proizvodnje i poboljšanje kvaliteta robe i usluga u Srbiji. 

Potrošači Srbije su drugu godinu za redom Zaječarsko pivo proglasili omiljenim pivom u Srbiji, u tradicionalnoj akciji „Moj izbor“ koju organizuju Udruženje potrošača „Moja Srbija“ i Privredna komora Beograda.

 Priznanje “Moj izbor” jedino je u Srbiji koje se dodeljuje isključivo na osnovu glasova potrošača i ove godine je Zaječarsko pivo među 18 pivskih brendova proglašeno omiljenim od strane čak dve hiljade anketiranih kupaca.

 Prilikom uručenja priznanja, u Svečanoj sali Skupštine Beograda, Jasmina Trijić, senior brend menadžer Zaječarskog piva, zahvalila je svima koji vole Zaječarsko pivo i koji su prepoznali i nagradili kvalitet ovog domaćeg brenda.

“Želim da se zahvalim organizatorima akcije „Moj izbor“ na ovom sjajnom načinu promocije domaćih proizvoda, koji nam pruža relevantnu povratnu poruku od potrošača – i pokazuje nam šta misle o našem proizvodu. Ponosni smo na to što je dve hiljade anketiranih kupaca među 18 pivskih brendova naše Zaječarsko proglasilo omiljenim. Ovo priznanje je za nas potvrda kvaliteta koji su potrošači prepoznali i nagradili, kako ove, tako i prošle godine. Zadovoljstvo potrošača, uz vrhunski kvalitet našeg brenda, je prioritet kompanije i trudićemo se da opravdamo to poverenje i u budućnosti”, izjavila je Jasmina Trijić.

 Kampanju „Srbija ima kvalitet“ i dodelu priznanja „Moj izbor“ za omiljene domaće proizvode, brendove i kompanije, tradicionalno, svake godine organizuju udruženje „Moja Srbija“ i Privredna komora Srbije – Privredna komora Beograda, uz podršku Grada Beograda, sa ciljem podsticanja razvoja domaće proizvodnje i poboljšanja kvaliteta robe i usluga u Srbiji. Zbog činjenice da se dodeljuje isključivo na osnovu glasova potrošača, priznanje „Moj izbor“ danas predstavlja jedno od najprestižnijih priznanja u srpskoj privredi.

O brendu Zaječarsko pivo

 Zaječarsko pivo je brend sa dugom tradicijom i nasleđem, a vrhunski kvalitet koji ga decenijama odlikuje stvorio je od njega brend koji predstavlja ponos regiona. Zaječarsko pivo je simbol timočkog regiona i istočne Srbije, a dobra receptura i reputacija doprineli su da izađe van regionalnih granica. Svojom prepoznatljivom crvenom etiketom, retro bocom i nadasve jedinstvenim ukusom, Zaječarsko pivo je osvojilo potrošače širom Srbije, a u zemljama regiona sve više mu poklanjaju svoje poverenje.

 O kompaniji HEINEKEN

 HEINEKEN je najrasprostranjeniji proizvođač piva na svetu i ima vodeću ulogu u razvoju i marketingu premium pivskih brendova i cidera. Više od 250 međunarodnih, regionalnih, lokalnih i posebnih vrsta piva i cidera, predvođenih Heineken® brendom, čine snažan portfolio kompanije. Posvećeni smo inovacijama, dugoročnim investicijama u naše brendove, dobro organizovanoj prodajnoj egzekuciji i fokusirani na efikasno upravljanje troškovima. Kroz program „Stvaramo bolji svet“, održivost čini sastavni deo poslovanja i pruža dodatnu vrednost za sve naše stejkholdere. HEINEKEN ima stabilnu i dobro izbalansiranu geografsku rasprostranjenost i zauzima liderske pozicije, kako na razvijenim tržištima, tako i na tržištima u razvoju. Broj zaposlenih iznosi 73,000, a kompanija posluje u 167 pivara, sladara i drugih proizvodnih pogona u više od 70 zemalja. U Srbiji, kompanija HEINEKEN Srbija predstavlja proizvođača piva koji aktivno posluje u dve pivare, Zaječaru i Novom Sadu. Portfolio brendova čine: Heineken, Amstel Premium Pilsener, Kapuziner, Krušovice, Newcastle Brown Ale, Sol, Strongbow, Zaječarsko, Zaječarsko Crno, Laško, Weifert, PilsPlus i Master pivo.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>