Najnovije vesti
Home / Hronika / POTRAGA ZA DEVOJČICOM IZ NEGOTINA Trinaestogodišnjakinja nestala iz kuće u sred noći

POTRAGA ZA DEVOJČICOM IZ NEGOTINA Trinaestogodišnjakinja nestala iz kuće u sred noći

Marija Belčić (13) iz Negotina, učenica 7. razreda OŠ “Branko Radičević“ nestala je iz roditeljske kuće u ponedeljak, najverovatnije oko 3 sata ujutru, i već drugi dan se o njoj ništa ne zna. Nestanak su primetili baka i deda, u ponedeljak ujutru, pred njen polazak u školu.

Roditelji nestale devojčice jedino što žele da im se dete vrati živo i zdravo. Negotin je na nogama, a potraga za nestalom devojčicom je u toku.

- Marija nije pokazivala nezadovoljstvo. Jedino što je primetno bilo u njenom ponašanju jeste da je popustila u školi. Nikada je nismo tukli ni supruga ni ja. Najveća kazna bila je oduzimanje mobilnog telefona. To je uvek trajalo po dva do tri dana i onda bismo joj isti vratili. Tako je bilo i sada, ali ona je dan pre njenog nestanka uzela svoj mobilni telefon koji sam sakrio od nje. Marija je poslala SMS u 02:45 časova svom dečku, a poruka je bila ljubavne sadržine – u neverici govori otac nestale devojke, Goran Belčić.

Marija Belčić je živela sa babom, dedom i sestrom u kući na Samarinovačkom putu, a njen nestanak je primećen oko 6 sati ujutru.

- Moj otac, a Marijin deda čuo je oko 2 sata ujutru Mariju kako odlazi u toalet ali se kasnije uspavao. Ona se očigledno iskrala iz kuće u tom periodu i to na sporedna vrata jer je samo tako mogla da napusti kuću nečujno. Ne znam šta da mislim. Ali sumnjamo da je neko sačekao. Svi smo u šoku – kaže otac nestale devojčice.

Sve službe su u operativnom stanju i za nestalom Negotinkom se traga.

Od ponedeljka popodne društvene mreže u Negotinu pretrpane su objavama o nestanku devočice, sa brojevima telefona 063 8025979 i 0658025979, za svako saznanje o devojčici.

Izvor: Blic.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>