Najnovije vesti
Home / Sport / Potpisan ugovor: NA KRALJEVICI USKORO TRIM STAZA I FITNES SPRAVE
Potpisan ugovor: NA KRALJEVICI USKORO TRIM STAZA I FITNES SPRAVE

Potpisan ugovor: NA KRALJEVICI USKORO TRIM STAZA I FITNES SPRAVE

Danas je u Ministarstvu omladine i sporta u Beogradu organizovano svečano potpisivanje ugovora sa lokalnim samoupravama u okviru Javnog konkursa za podršku jedinicama lokalne samouprave u sprovođenju omladinske politike na lokalnom nivou.

Grad Zaječar je dobio sredstva za realizaciju projekta ,,Sunčana staza,, koji podrazumeva izgradnju trim staze na prostoru park šume Kraljevica kao i postavljanje 15 fitnes sprava.  Od 63 grada u Srbiji koliko je učestvovalo na konkursu, 22 grada su dobila sredstva.

Ugovor sa Ministarstvom omladine i sporta je u ime grada Zaječara potpisala Marina Milić zamenica gradonačelnika a potpisivanju ugovora je prisustvovao i Milan Stanković pomoćnik gradonačelnika za omladinu i sport.

Osnovni cilj projekta ,,Sunčana staza,, je unapređenje uslova za razvoj zdravih stilova života u gradu Zaječaru.

Predstavnicima gradova i opština se obratio ministar omladine i sporta Vanja Udovičić koji im je ovom prilikom čestitao, i naglasio značaj mladih i omladine, dodajući da će ministarstvo uvek pružiti podršku lokalnim samoupravama kako bi svoju sredinu učinili kvalitetnijom za život.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>