Najnovije vesti
Home / Ritam grada / Potpisan sporazum Megatrend univerziteta sa Aerodromom „Nikola Tesla“
Potpisan sporazum Megatrend univerziteta sa Aerodromom „Nikola Tesla“

Potpisan sporazum Megatrend univerziteta sa Aerodromom „Nikola Tesla“

Na Megatrend univerzitetu juče je potpisan ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji između ove institucije i Aerodroma „Nikola Tesla“.

Potpisivanju protokola prisustvovali su generalni direktor Aerodroma „Nikola Tesla „Saša Vlaisavljević  i rektor Megatrend univerziteta Mića Jovanović, Studenti najstarijeg privatnog univerziteta ubuduće će stečeno teorijsko znanje moći da primene i u praksi, radeći u vazdušnoj luci.

„Aerodrom je spreman da bude dobra logistika za sve studente Megatrend univerziteta, i da im pruži dobru praksu kako bi nakon završenih studija bili spremni za rad“, istakao je Saša Vlaisavljević, direktor Aerodroma i dodao:
„Nama su kadrovi neophodni, i spremni smo i da ponudimo zaposlenje onima koji se iskažu svojim znanjem nakon završene prakse“.

Buduća saradnja svakako je najvažnija za studente civilnog vazuhoplovstva sa ovog univerziteta, ali i za one koje izučavaju savremene metode menadžmenta.

„Ovo je veliki benefit za naš univerzitet i veoma važna saradnja jer ćemo u aerodromu imati partnera za jednu nastavnu bazu“, napomenuo je rektor Mića Jovanović.

Još nije tačno utvrđeno koliko će trajati praktična nastava, a sa univerziteta poručuju da će se sve realizovati u dogovoru sa studentima.

Izvor: Novosti

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>