Najnovije vesti
Home / Vesti / Poslednje pripreme pred manifestaciju Petrovdanski dani u Grlištu -MENJA SE RASVETA, OREZUJU GRANE
Poslednje pripreme pred manifestaciju Petrovdanski dani u Grlištu -MENJA SE RASVETA, OREZUJU GRANE

Poslednje pripreme pred manifestaciju Petrovdanski dani u Grlištu -MENJA SE RASVETA, OREZUJU GRANE

Poslednje pripreme pred Petrovdanske dane, koji će svečano biti otvoreni večeras u Grlištu, polako se privode kraju.

Radnici Javnog komunalnog preduzeća „Timok održavanje“ Zaječar već uveliko rade na orezivanju grana pored puta ka Grlištu, a nakon pet i više godina, konačno je zamenjena i ulična rasveta, te je jedan od dugogodišnjih problema meštana ovog sela, konačno rešen.

Manifestacija „Petrovdanski dani“ je nova manifestacija koja će svečano biti otvorena večeras, u 21:00 sat, tradiconalnom igrankom i rok koncertom, a nastaviće se 13. jula kulturno –umetničkim programom koji počinje u 20:00. Nastupiće kulturno-umetnička društva: „Đorđe Genčić“ iz Velikog Izvora, „Lubnica“ iz Lubnice, „Zoran Gajić“ iz Rgotine, folklorna sekcija „Društva Roma“ iz Zaječara, frulaš Vitomir Stanojević i zdravičar Dragan Urošević. Manifestacija se završava u subotu 14. jula noćnim turnirom u malom fudbalu.

Organizatori su Ustanova Narodno pozorište Timočke Krajine- Centar za kulturu „Zoran Radmilović“ i Mesna zajednica Grlište, a pokrovitelj je Grad Zaječar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>