Najnovije vesti
Home / Ritam grada / Posle 17 godina rasvetljeno ubistvo u Zaječaru!
Posle 17 godina rasvetljeno ubistvo u Zaječaru!

Posle 17 godina rasvetljeno ubistvo u Zaječaru!

Pripadnici MUP-a u Zaječaru rasvetlili su teško ubistvo izvršeno pre 17 godina i uhapsili P. Dž. (54) iz Zaječara, koji se tereti da je počinio ovo krivično delo.

Sumnja se da je P.Dž. 1. oktobra 2000. godine četrdesetsedmogodišnju ženu iz Zaječara nasilno uvukao u auto, kamenom joj zadao više udaraca u glavu, usmrtio je a zatim zakopao u blizini grada.

P.Dž. je priveden višem javnom tužiocu u Zaječaru.

Kako je ranije pisao  „Alo!” srpska policija je P.DŽ.   posle proterivanja iz Italije uzela otiske radi provere zbog čega je pobegao iz zemlje i da li se pre toga ogrešio o zakon. Prema pisanju ovog lista P.Dž. je posle poklapanja DNK tragova uhapšen zbog navodne povezanosti sa ubistvom u Zaječaru.

Slučaj S.M., čije je brutalno ubistvo pre 17 godina potreslo Srbiju, potvrdilo je da se DNK tragovi ne mogu sakriti ni posle gotovo dve decenije i da okrivljeni pre ili kasnije budu otkriveni, piše „Alo“.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>