Najnovije vesti
Home / Kultura / Posetite Nišville Jazz Festival
Posetite Nišville Jazz Festival

Posetite Nišville Jazz Festival

Ovogodisnji tradicionalni džez festival Nišvil, biće održan od 10-13. avgusta na niškoj Tvrdjavi i još nekoliko lokacija u gradu na Nišavi. Biće izvedeno 120 koncerata i nastupiće 700 izvođača na 12 festivalskih bina.

Na popularnom niškom festivalu ove godine predstaviće se Peti Ostin, poznata američka ritam i bluz i džez pevačica – dobitnica nagrade Gremi, holandska saksofonistkinja Kendi Dalfer – sigurno najistaknutiji instrumentalista lepšeg pola u domenu funk muzike i smooth jazza, Toni Momrele – vodeći britanski soul pevač, i mnogi drugi.

Kada je o ulaznicama reč, do ponedeljka, 10.jula aktuelne su cene ulaznica sa popustom: komplet ulaznica košta 2.500 dinara, pojedinačne ulaznice 1.200 dinara, VIP kompleti (VIP tribina) 4.000 dinara i VIP pojedinačne ulaznice 1.500 dinaraOd ponedeljka, 10.jula, komplet ulaznica iznosiće 3.000 dinara, pojedinačna ulaznica 1.200 dinara, VIP komplet 4.500 dinaraa VIP pojedinačna ulaznica koštaće 1.800 dinara. Takođe od ponedeljka, 10.jula u prodaji će biti i polukompleti – ulaznice za dva dana (Polukomplet 1 za četvrtak i petak, 10 i 11.avgust i Polukomplet 2 za subotu i nedelju, 12 i 13.avgust) za tribine i parter po ceni od 1.800 dinara na svim prodajnim mestima u mreži CS Eventim, kao i na sledećim lokacijama: Energy music shop – TPC Kalča – prizemlje, Vintage shop – Davidova 9 i na tri lokacije Turističke organizacije Niša (TON): Obrenovićeva 38, Voždova 7 i glavni ulaz u nišku Tvrđavu.

Treba napomenuti da će ulaznice za glavni festivalski program (Earth & Sky stage) važiti i za Midnight Jazzdance stage, kao i za Nišville jazz teatarski festival i filmski festival Nišville Movie Summit.

I ove godine Nisville jazz festival organizuje besplatnu radionicu za većinu instrumenata koji se koriste u džezu – klavir, gitara, bas, bubnjevi, limeni i drveni duvački instrumenti i vokal.  Svi zainteresovani studenti muzičkih akademija, učenici muzičkih škola, ali i samouki muzičari mogu da se prijave za Nišville workshop 2017. Izabrani polaznici radionica dobiće i besplatne propusnice za glavni program festivala.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>