Najnovije vesti
Home / Ritam grada / POMOĆI SELU I POLJOPRIVREDI! Održana konvencija Ujedinjene seljačke stranke
POMOĆI SELU I POLJOPRIVREDI! Održana konvencija Ujedinjene seljačke stranke

POMOĆI SELU I POLJOPRIVREDI! Održana konvencija Ujedinjene seljačke stranke

U Pozorištu „Zoran Radmilović“ u Zaječaru 15. februara svečano je obeležen Dan Ujedinjene seljačke stranke i 17 godina postojanja. 

Ovom prilikom je organizovana konvencija Gradskog odbora USS u Zaječaru a ovoj svečanosti prethodio je zajednički sastanak predsedništva stranke i Gradskog odbora u Zaječaru.

„Ujedinjena seljačka stranka na predstojećim lokalnim izborima u Zaječaru, izaćiće samostalno i turdiće se se da uđe u gradsku skupštinu kako bi maksimalno pomogla selu i poljoprivredi u ovom kraju“, rekao je predsednik  Ujedinjene seljačke stranke Milija Miletić, narodni poslanik iz Svrljiga.

„Predstojeća kampanja za ulazak u lokalni parlament podrazumeva da će naša stranka ponuditi konkretne programe za oporavak sela i grada. Selo će i dalje ostati proizvođač, a u gradu bi se iskoristile nekadašnje fabričke hale i ostali napušteni industrijski objekti i priveli nameni. Time bi uposlili ljude i u selu i u gradu“, rekao je na konvenciji Vladimir Stošić, predsednik Gradskog odbora Ujedinjene seljačke stranke u Zaječaru.

U svečanom delu programa nastupili su predstavnici kulturno-umetničkih društava iz Zvezdana, Gamzigrada i Svrljiga, a u foajeu su se nacionalnim specijalitetima, obrednim jelima, rukotvorinama i drugim poljoprivrednim proizvoda predstavila poljoprivredna gazdinstva iz Koprivnice, Brusnika, Velike Jasikove, Velikog Izvora, zemljoradnička zadruga „Budućnost“ iz Zvezdana i predstavnice Foruma  žena USS u Zaječaru.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>