Najnovije vesti
Home / Hronika / Policija se oglasila povodom tuče ispred „54″, KONTAKTIRAN TUŽILAC
Policija se oglasila povodom tuče ispred „54″, KONTAKTIRAN TUŽILAC

Policija se oglasila povodom tuče ispred „54″, KONTAKTIRAN TUŽILAC

Povodom incidenta koji se dogodio u Zaječaru u noći između petka i subote, kada je oko tri sata nakon ponoći, ispred Noćnog kluba „54″ pretučen učenik Ekonomsko-trgovinske škole Boris Brnzanović (18), oglasila se Policijska uprava u Zaječaru saopštenjem, u kojem se, između ostalog, navodi da je obavljen razgovor sa povređenim mladićem, svedocima i jednim od mladića na kog su ukazali, dok se sa drugim mladićem razgovor obavlja. U saopštenju, koje prenosimo u celosti, dodaje se da je kontaktiran tužilac koji se izjasnio da se, ukoliko lekari konstatuju teške telesne povrede oštećenom, podnese krivična prijava za krivično delo teška telesna povreda.

„Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zaječaru odmah po prijavi da je ispred jednog lokala u gradu došlo do narušavanja javnog reda i mira, u noći između 22. i 23. marta, oko tri sata posle ponoći, izašli su na mesto događaja gde su zatekli jednog osamnaestogodišnjaka sa vidnim povredama po licu.
On je policiji izjavio da su njega i njegove drugove dve osobe u lokalu polile pićem, kao i da su potom ispred lokala njega fizički napali. Četiri osobe sa kojima je osamneastogodišnji mladić bio u društvu potvrdile su njegovu priču, a policajcima su rekli nadimke tih osoba.
Policija je, ubrzo, pronašla dvojicu muškaraca na koje je ukazao povređeni mladić, koji su negirali njegove navode.
Obavljen je razgovor sa povređenim mladićem, svedocima i jednim od mladića na kog su ukazali, dok se sa drugim mladićem razgovor obavlja.
Kontaktiran je tužilac koji se izjasnio da se, ukoliko lekari konstatuju teške telesne povrede oštećenom, podnese krivična prijava za krivično delo teška telesna povreda.
Policija intenzivno radi na rasvetljavanju svih okolnosti ovog događaja“, navodi se u saopštenju.


SREDNJOŠKOLAC PRETUČEN ISPRED „54″ – Boris: Prao sam krv, a oni su ponovo skočili na mene

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>