Najnovije vesti
Home / Ritam grada / Pokret za Krajinu -Boško Ničić traži od OEBS-a i organizacije CRTA da pošalju posmatrače i kontrolore
Pokret za Krajinu -Boško Ničić traži od OEBS-a i organizacije CRTA da pošalju posmatrače i kontrolore

Pokret za Krajinu -Boško Ničić traži od OEBS-a i organizacije CRTA da pošalju posmatrače i kontrolore

Pokret za Krajinu -Boško Ničić izdao je saopštenje u kome se navodi da izborna kampanja za lokalne izbore u Zaječaru sve više podseća na onu koju je SNS organizovala 2013. godine.

- Nepoznata lica, dovedena iz okolnih iz opština, službenim  automobilima iz mnogih lokalnih samouprava i javnih preduzeća i ustanova Timočke krajine, „krstare“ selima Zaječara zahtevajući od meštana izjašnjenje za koga će glasati nudeći im pakete prehrambene robe u zamenu za „siguran glas“, navodi se u saopštenju Pokreta za Krajinu -Boško Ničić.

U saopštenju se govori i o sastavu Gradske izborne komisije u Zaječaru, za koji ovaj pokret kaže da je nelegalan.

-Stoga se obraćamo OEBS organizaciji i organizaciji CRTA, kao i svim ostalim merodavnim nevladinim organizacijama da što pre, a posebno na izborni dan 23. aprila pošalju svoje posmatrače i kontrolore, kako bi izbori u Zaječaru bili pod kakvom takvom kontrolom i kako bi smo imali meritorne svedoke za sve što nam se očigledno priprema, kaže se u saopštenju ovog pokreta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>