Najnovije vesti
Home / Ritam grada / Počinje Novogodišnji turnir u malom fudbalu, prijavljeno 50 ekipa
Počinje Novogodišnji turnir u malom fudbalu, prijavljeno 50 ekipa

Počinje Novogodišnji turnir u malom fudbalu, prijavljeno 50 ekipa

Parovi su izvučeni i sve je spremno za početak, 26. po redu, Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu, koji počinje sutra 10.decembra i trajaće do 25.decembra.

Sportski savez grada Zaječara i Sportsko-poslovni centar „Timok“ posle pet gofina pauze organizuju Novogodišnji turnir u malom fudbalu „Zaječar 2016″.

Slađan Žikić, direktor turnira, na današnjoj konferenciji za novinare je rekao da je prijavljeno ukupno 50 ekipa, da je interesovanje za turnir bilo veliko.

„To nam je podstrek da sledeći turnir bude još bolji i uspešniji. Imamo 7 kategorija, cicibane sa 6 ekipa, mlađe petliće sa takođe 6 ekipa, petliće sa  4 ekipe, pioniri sa 8 ekipa, kadeti  sa 6, veterani 4  i imamo 16 ekipa seniora i svrstali smo ih u četiri grupe“, rekao je Žikić.

Karta za Novogodišnji turnir u malom fudbalu prodavaće se po ceni od 50 dinara, dok deca do 10 godina neće morati da plaćaju ulaz. Cena karte za polufinale biće 100 dinara, a posetioce turnira očekuju i robne nagrade.

__________________________

Projekat „Ritam grada“ sufinansiran je sredstvima iz budžeta lokalne samouprave Grada Zaječara.
Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>