Najnovije vesti
Home / Sport / Počeo KUP GRADA ZAJEČARA: Prvog dana turnira mreža se zatresla 29 puta
Počeo KUP GRADA ZAJEČARA: Prvog dana turnira mreža se zatresla 29 puta

Počeo KUP GRADA ZAJEČARA: Prvog dana turnira mreža se zatresla 29 puta

Veliki turnir u malom fudbalu „Kup grada Zaječara 2018″ počeo je sinoć na terenima Popove plaže. Prvog dana turnira mreže na golovima zatresle su se 29 puta, a najubedljiviju pobedu odnela je ekipa „Najt klub 54″, u utakmici protiv Crvenih đavola, 9:2.

Evo i rezultata:

Večeras, drugog dana turnira, u 19.00 sati sastaće se Tempo Naksi radio i FK Velika Jasikova, od 19 sati i 35 minuta sastaju se BTP i Fast Fud Fiš Bar Sidro,  od 20 sati i 10 minuta igraju Aura Houm i Random 5, od 20 sati i 45 minuta Napolitana i Kafe Triton, dok će se pobednik prvog susreta sastati sa ekipom Auto škole Stop, od 21 sat i 20 minuta.

Učesnicima turnira biće uručene  vrlo atraktivne novčane nagrade, za prvo mesto 150 hiljada dinara, za drugo 100 hiljada i za treće mesto 50 hiljada dinara. Pobedničkoj ekipi seniorskog turnira biće uručen i prelazni pehar Gradonačelnika Zaječara.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>