Najnovije vesti
Home / Ritam grada / Počeo 21. Moto skup u Zaječaru (VIDEO)
Počeo 21. Moto skup u Zaječaru  (VIDEO)

Počeo 21. Moto skup u Zaječaru (VIDEO)

Dvadeset prvi moto skup počeo je danas u Zaječaru. Organizator moto skupa je „MC Triumph“ jedan od najstarih klubova u Srbiji, a u bajkerskom kampu na Kraljevici brojni šatori su postavljeni već danas popodne.

Bajkeri stižu iz cele Srbije i zemalja regiona.

Kako saznajemo od organizatora, preko 250 bajkera okupilo se večeras na Kraljevici. Bajkere, kao i sve posetioce moto skupa, očekuje bogat program na rock stejdžu i u bajkerskom kampu, a poseban doživljaj biće bajkerske akrobacije na Kraljevici i defile motociklista ulicama Zaječara, predviđen za subotu.

Tokom tri dana trajanja moto skupa, ispred bine na Kraljevici, u popodnevnim satima posetioci mogu uživati u neverovatnim bajkerskim igrama i akrobacijama stunt show a tradicionalni defile bajkera kroz grad predviđen je za subotu od 18.30.

Na rock stejdžu večeras se smenjuju Medicine bend i grupa Sveti gral, dok će u subotu, od 21.00 sat na istoj bini, osim Svetog grala, nastupiti i Audiograbber i Konkurent iz Bugarske.

Moto skup u Zaječaru završava se u nedelju, 30. jula.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>