Najnovije vesti
Home / Ritam grada / POČELO SUĐENJE: MONSTRUM IZ VRATARNICE NE PRIZNAJE DA JE UBIO TROGODIŠNJU ANĐELIJU
POČELO SUĐENJE: MONSTRUM IZ VRATARNICE NE PRIZNAJE DA JE UBIO TROGODIŠNJU ANĐELIJU

POČELO SUĐENJE: MONSTRUM IZ VRATARNICE NE PRIZNAJE DA JE UBIO TROGODIŠNJU ANĐELIJU

Danas je u Višem sudu u Zaječaru održano pripremno suđenje Vladici Rajkoviću(28) iz Vratarnice, koga tužilaštvo tereti za tri krivična dela, i to teško ubistvo i silovanje Anđelije Stefanović (3) i za ubistvo Dragane Stanković (47).

Osumnjičeni Vladica je pred sudom priznao ubistvo Dragane Stanković, ali je izjavio da nije ni silovao, niti ubio trogodišnju Anđeliju.

-U prvi mah sam sve priznao, ali je to bilo zbog toga što me je policija tukla – kazao je Vladica danas na suđenju.
Ispred suda čekala je baka Dušanka Stefanović jer nije imala poziv da prisustvuje suđenju koje je, po zakonu, zatvoreno za javnost.
-Njega treba uštrojiti kao životinju, kastrirati, pa onda ubiti! Malo je i da ga osude na 40 godina, kad tad će izaći, zbog dobrog vladanja ili će doživeti da mu istekne kazna – kroz suze kaže baka Dušanka.

Celo telo majke Danijele se treslo pre ulaska u sudnicu. Volela bi, kaže, da ne mora ponovo da vidi ubicu mezimice.
-Sanjam je često. Igramo se u dvorištu, sanjam da je oblačim, šetam, da spava sa mnom u krevetu. Onda se probudim, vidim da nje nema i plačem, plačem… Uteha mi je samo njena slika koju satima posmatram. Želim da kod nas postoji smrtna kazna i da ovog mučitelja i monstruma ubiju! – kaže neutešna majka.

Porodicu zverski ubijene Anđeline zastupa advokat iz Beograda koga je angažovala Fondacija “Tijana Jurić“, a danas je na sudu bio i Igor Jurić, otac ubijene devojčice Tijane.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>