Najnovije vesti
Home / Ritam grada / Počelo krpljenje rupa u Zaječaru!
Počelo krpljenje rupa u Zaječaru!

Počelo krpljenje rupa u Zaječaru!

Danas je počelo krpljenje rupa u Zaječaru.

Stefan Zankov član Privredenog organa grada Zaječara je rekao da će i grad i selo biti ravnomerno zastupljeni što se tiče letnjeg održavanja saobraćajnica.

Tamo gde nema uslova za krpljnje i prevlačenje ići ćemo sa rizlom. Mi smo za te radove opredelili u budžetu za ovu godinu 26 miliona dinara bez PDV-a, sa porezom negde oko 34 miliona. Izdvojili smo dva puta više sredstava nego prethodne godine. Iz godine u godinu opredeljivaćemo više sredstava za uređenje saobraćajnica, samo moramo i da se ratosiljamo dugova od pre 7 godina. Tek smo na početku građevinske sezone, ako bude bilo potrebno usvojićemo još neki program i dodao:

„U planu je i da sredimo kompletnu uličnu rasvetu i u gradu i u selima. Krpljenje rupa je juče urađeno u Železničkoj ulici, a danas nastavljeno od ulice Kraljevića Marka do Čupićeve ulice“,rekao je Zankov.

Izvođač radova je firma „Rakić“ iz Donje Mutnice.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>