Najnovije vesti
Home / Ritam grada / Počelo asfaltiranje Lazarevačke ulice, ZANKOV: MORA DA SE POŠTUJE ONO ŠTO SE DOGOVORI SA GRAĐANIMA!
Počelo asfaltiranje Lazarevačke ulice, ZANKOV: MORA DA SE POŠTUJE ONO ŠTO SE DOGOVORI SA GRAĐANIMA!

Počelo asfaltiranje Lazarevačke ulice, ZANKOV: MORA DA SE POŠTUJE ONO ŠTO SE DOGOVORI SA GRAĐANIMA!

Danas je počelo asfaltiranje Lazarevačke ulice. 

Radove su obišli članovi Privremenog organa grada Zaječara Stefan Zankovi i Srđan Nedeljković.

Zankov je ovom prilikom rekao da uvek mora da se poštuje ono što se dogovori sa građanima.

„Građani iz Lazarevačke ulice su učestvovali u finansiranju sređivanja svoje ulice tako što su  plaćali učešće od 50% u ceni asfalta i te neke 2014. godine radovi su počeli ali nikad nisu završeni. Mi uvek moramo da poštujemo ono što se dogovorimo sa građanima, posebno i zbog činjenice da su oni dali svoj novac da bi uredili svoju ulicu. Mi smo krajem prehodne godine u određenoj meri uspeli da stabilizujemo gradske finansije. Videli smo da imamo finansijske snage da odvojimo sredstva, čak smo i platili veći deo za ove radove i obećali smo garđanima da ćemo ove godine ovu i još pet ulica da završimo“, rekao je Zankov.

Zankov je najavio i asfaltiranje drugih ulica u gradu.

„Asfaltira se Lazarevačka u dužini od 272 metra, narednih dana će biti asfaltirane Banatska ulica u dužini  od 284 metra, Jadranska 176 metara, Prijedorska 326 metara, Homoljska 378 metara i ulica 7. Udarne brigade u dužini od 120 metara.  Ukupna dužina ulica koje ćemo asfaltirati u okviru ovog programa je  1 556 metara, a ukupna ugovorena vrednost radova bez poreza je 28 miliona, sa porezom preko 34 miliona dinara. Ova asfaltiranja će značajno uticati na poboljšanje kvaliteta života građana, a osnovna poruka kroz ovaj program je da građani ne smeju da se lažu, sa građanima se dogovara“, ističe je Zankov.

Izvođač radova je zanatska radnja „Perica Jović“ iz Vlasotinca.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>