Najnovije vesti
Home / Ritam grada / Počele pripreme fudbalera Timoka: NA PROZIVCI – PODMLADAK
Počele pripreme fudbalera Timoka: NA PROZIVCI – PODMLADAK

Počele pripreme fudbalera Timoka: NA PROZIVCI – PODMLADAK

Fudbaleri zaječarskog srpskoligaša „Timok“ počeli su pripreme za novo prvenstvo.
Treneru Vladimiru Sanduloviću javilo se na prozivci tek dvadesetak uglavnom mladih igrača, koji su u protekloj sezoni nosili dres ovog zaječarskog kluba. Šefu se nisu javili kapiten Miloš Cvetković koji je pojačao novog srpskoligaša Rtanj u Boljevcu, kao ni ofanzivni bek Dušan Punoševac i vezista Đorđe Bićanin sa ispisnicama u džepu još vagaju ponude. Timok bi ih rado zadržao, ali su uslovi neprihvatiljivi.

Trener Sandulović objašnjava:
„Verujem da će se problemi rešiti uz pomoć lokalne samouprave. Do početka prvenstva agažovaćemo još četvoricu iskusnih igrača, po jednog u half liniji, u veznom redu i dvojicu napadača.“

„Imaćemo najmlađi sastav u ligi, ali to je mač sa dve oštrice. Sa jedne strane ovaj sastav je budućnost Timoka, dok s druge strane razmišljamo da li će ovi talentovani klinci moći da se ravnopravno nose sa iskusnim srpskoligškim „vukovima.“ Ako se pojačamo, pod uslovom da nam lokalna samouprava pomogne da rešimo finansijske probleme, onda će i naše ambicije biti veće,“ kaže sekretar stručnog štaba Ivan Popović.

Na prvom treningu bili su golmani Vukadin Lilić i Miloš Petrović, zatim igrači Nikola Trukić, Marko Todorov, Saša Spasovski, Uroš Abramović, Nikola Nikolić, Veljko Badicović, Miloš Jonović, Nikola Pešić, Dušan Žikić, Dušan Milosavljević, Luka Ćirić, Miloš Nikolić, Srđan Vučić, Andrej Stanisavljević i Marko Jovanović.

Na prvom treningu je bio i Aca Jovanović, bivši golman Timoka koji je proletos branio boje Olimpika iz Sarajeva, Ivan Kostić koji je napustio zonaša Brodoremonta iz Kladova, ali je neizvesno gde će se naći na početku novog prvenstva. Prozivci se nisu odazvali povređeni Stefan Joković, Petar Veljković i Jasmin Ćatić, koji želi da se ponovo vrati u Austriju, Uroš Nikolić (na probi u Paraćinu), Dušan Simović, Miloš Rašević, Aleksandar Kocić, Aleksa Jovanović, Dušan Đergović i Vojin Vešković.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>