Najnovije vesti
Home / Ritam grada / Počela sa radom prva Montesori radionica u Zaječaru
Počela sa radom prva Montesori radionica u Zaječaru

Počela sa radom prva Montesori radionica u Zaječaru

U Dečijem centru počela je sa radom prva Montesori radionica u Zaječaru.

Radionice vode Slađana Nikolić Radenković master vaspitač i Ivana Milisavljević specijalista dece predškolskog uzrasta. Obe su radile u pripremim predškolskim grupama pri osnovnoj školi. Na ideju da pohađaju Montesori seminar došle su nakon rada sa decom u školi, gde se koriste materijali po ugledu na Montesori.

„Osnovni bazični kurs“ u okviru Organizacije Montesori društva Srbije pohađale su u Nišu i Beogradu, i tako dobile licencu za osposobljavanje Montesori vaspitača.  Ivana Milisavljević je postiplomske specijalisticke studije radila prema holističkom pristupu koji je osnova Montesori pedagogije, tako da je još tokom studiranja bila upoznata sa ovim programom. Program je odobren od strane Montesori društva Srbije, tako da Slađana i Ivana  mogu da edukuju decu i roditelje po Montesori metodu.

Radionice prilagođene deci uzrasta od 3-7 godina  održavaće se petkom i nedeljom u prostorijama Dečijeg centra.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>