Najnovije vesti
Home / Ritam grada / Počela prodaja ribolovačkih dozvola za 2017. godinu
Počela prodaja ribolovačkih dozvola za 2017. godinu

Počela prodaja ribolovačkih dozvola za 2017. godinu

Udruženje rekreativnih ribolovaca “Ribolovac“ Zaječar počelo je sa distribucijom  dozvola za rekreativni ribolov za 2017. godinu.

Visina troškova za izdavanje godišnje dozvole za rekreativni ribolov za I kategoriju, za lica od 18 do 65 godina, sa članarinom iznosi 6500 dinara.

3500 dinara je cena godišnje dozvole sa članarinom za II kategoriju, odnosno za lica starija od 65 godina, lica sa telesnim oštećenjem od 60-80%  i žene.

Za 3. kategoriju, odnosno za lica od 14 do 18 godina, lica sa telesnim oštećenjem od 80% i više, sa potpunim gubitkom radne sposobnosti, za vojne invalide i civilne invalide rata sa oštećenjem od 60% i više, cena godišnje dozvole sa članarinom iznosi 1.100,00 din.

Cena dozvole za Nacionalni park “Đerdap“ je 5.500,00 din.Dozvole se mogu nabaviti na dva prodajna mesta u Zaječaru, u prodavnici ribolovne opreme “Ribosport“ u ulici Crnorečkoj br.16 i u prostorijama ovog udruženja u ul. Generala Gambete 11a, i mogu se kupiti  na više mesečnih rata, kažu u Udruženju  rekreativnih ribolovaca “Ribolovac“ Zaječar.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>