Najnovije vesti
Home / Ritam grada / Počela je besplatna rekreacija Zaječarki na Kraljevici!
Počela je besplatna rekreacija Zaječarki na Kraljevici!

Počela je besplatna rekreacija Zaječarki na Kraljevici!

Od početka maja Zaječarke imaju priliku da budu deo programa besplatne rekreacije „Aktivan život“ na Kraljevici!

Sa početkom lepog vremena krenuli su i treninzi na čistom vazduhu. Program je nastao sa ciljem širenja svesti o značaju i uticaju rekreacije na zdravlje, sa krajnjom svrhom povećanja broja onih koji treniraju.

Namenjen je svim devojkama od 16 godina i ženama koje su zdravstveno sposobne da se bave rekreacijom. Program obuhvata besplatnu rekreaciju Zaječarki, testiranja njihove aerobne izdržljivosti, merenje tesesnog sastava i praćenje napretka. Glavni trener programa je Ana Ignjatović, operativni trener sa profesionalnom licencom i radnim iskustvom od 12 godina. „Aktivan život“ realizuje Udruženje „Ana fitnes“ prvi put ove godine, a pod znatnim je pokroviteljstvom grada Zaječara.

Sve zainteresovane građanke mogu se priključiti kada god požele u periodu trajanja programa. Informacije se mogu dobiti preko telefona 063/12345-46 ili posetom fejsbuk stranice Ana Ignjatović – Aerobik i Pilates instruktor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>