Najnovije vesti
Home / Ritam grada / PLESIĆ ZA MALIŠANE od utorka, 19. septembra i u Dečijem centru u Zaječaru
PLESIĆ ZA MALIŠANE od utorka, 19. septembra i u Dečijem centru u Zaječaru

PLESIĆ ZA MALIŠANE od utorka, 19. septembra i u Dečijem centru u Zaječaru

U okviru manifestacije „Art zona za sve“, u petak 15. septembra, biće promovisan novi program Dečijeg centra u Zaječaru – PLESIĆ, autorke Aleksandre Stričević Stanojević, psihološkinje i instruktorke plesa. 

Plesić je plesno-psihološki program namenjen dečacima i devojčicama uzrasta od 3 do 6 godina. Posvećen je detetovom fizičkom, socio-emocionalnom i mentalnom razvoju, a služi se pokretom, plesom i igrom kao medijumom. Istovremeno, on je za decu edukacija, rekreacija i terapija. U pitanju je nov koncept rada sa decom, koji i ona i roditelji lako i lepo prihvataju.

Plesić se trenutno odvija u Somboru, Apatinu, Kikindi, Kuli, a 19. septembra, počinje i u Zaječaru, promotivnim časom za decu i roditelje u prostorijama Dečijeg centra od 17 sati. Programu se možete i posle toga priključiti svakog utorka i četvrtka od 17 sati.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>