Najnovije vesti
Home / Boljevac / Planina Rtanj kao inspiracija za video spot – Pogledajte ‘Open Heart’
Planina Rtanj kao inspiracija za video spot –  Pogledajte ‘Open Heart’

Planina Rtanj kao inspiracija za video spot – Pogledajte ‘Open Heart’

Mlada umetnica-muzičarka-spisateljica iz Zrenjanina, Ana Avramov, objavila je svoj novi spot ‘Open Heart’, snimljen na Rtnju. Radi se o naslovnoj numeri istoimenog EP izdanja koji je Ana objavila prošle godine. Spot možete pogledati na sledećem linku: https://www.youtube.com/watch?v=lVXqk9u5nDI

Spot je sniman na vrhu planine Rtanj a režiju potpisuje Milica Cvetkovic. Pored Ane u spotu se pojavljuje i talentovani baletski igrač Saša Dobrohotov.

Solo projekat Ane Avramov je prljavi svedeni pop u kom muzička jednostavnost otvara prostor za duboku ekspresivnost njenog glasa.

Ana je u novembru 2018. objavila svoj EP album Open Heart za izdavačku kuću Kontra, a album je dobio najviše ocene kritike regiona i bio uvršten u većinu regionalnih muzičkih listi i prikaza.

Pre svog solo rada, Ana je bila frontmen i gitarista indie-alternativnog benda In Absentias, a nastupala je po najznačajnijim festivalima regiona (MENT festival, Exit, Festival Uličnih Svirača, Devet, IndirektShowcase Festival, Bez Buke…).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>