Najnovije vesti
Home / Sport / PETI USKRŠNJI TURNIR U MALOM FUDBALU -Prijave do 24. aprila
PETI USKRŠNJI TURNIR U MALOM FUDBALU -Prijave do 24. aprila

PETI USKRŠNJI TURNIR U MALOM FUDBALU -Prijave do 24. aprila

Na travnatom terenu Popove plaže u Zaječaru, 26, 27, i 28. aprila, biće organizovan Uskršnji turnir u malom fudbalu. Učesnici turnira, koji se organizuje već petu godinu zaredom, ne mogu biti stariji od ’97 godišta, dok ekipa mora da sadrži najmanje pet igrača, a najviše sedam.  

Kako organizatori navode, kotizacija po ekipi je 2.500 dinara, a prijave su moguće najkasnije do 24. aprila, dok je žreb zakazan za 25. april u popodnevnim časovima.

Nagrada za osvojeno prvo mesto su pehar, medalja, novačana nagrada i još jedna nagrada koja će naknadno biti dodata, napominju organizatori, dok će za  drugo i treće mesto biti obezbeđene medalje, novčana nagrada i još jedna nagrada. Nagrade će biti uručene i najboljem strelcu, igraču i golmanu. Takođe, učesnicima turnira će biti obezbeđeni i besplatni sokovi.

Turnir će imati obezbeđene i sudije iz Fudbalskog saveza Srbije, kao i dežurnog fizioterapeuta.

Ceo fond od kotizacija prijavljenih ekipa, upotrebiće se za podelu nagrada.

Prijavljivanje je moguće na broj telefona 0603435028.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>