Najnovije vesti
Home / Hronika / PENZIONISANOG ZAJEČARSKOG GLUMCA MUČKI PRETUKAO KOMŠIJA, BORI SE ZA ŽIVOT
PENZIONISANOG ZAJEČARSKOG GLUMCA MUČKI PRETUKAO KOMŠIJA, BORI SE ZA ŽIVOT

PENZIONISANOG ZAJEČARSKOG GLUMCA MUČKI PRETUKAO KOMŠIJA, BORI SE ZA ŽIVOT

Vasa Spasojević(72), penzionisani glumac zaječarskog pozorišta koji živi u Gamzigradskoj banji, juče je hitno prebačen u KBC Niš gde se lekari bore za njegov život. Spasojevića je mučki pretukao njegov komšija star oko 50 godina, koga je policija odmah uhapsila i nalazi se u pritvoru do 48 sati.

Do sada se policija nije izjasnila o ovom slučaju, niti je poslato saopštenje za javnost.

Kako nezvanično saznajemo, Spasojević je zadobio povrede po čitavom telu, krvarenja, modrice, a život mu je ugrožen zbog teške povrede glave.

-Vasin komšija je poznat po nasilju, naročito nad starijim osobama koje žive same, njih je najviše voleo da maltretira. Njega je Vasa nešto bio tužio i dobio ga na sudu, pa je ovaj trebao da mu isplati neki novac. To je komšiju mnogo ljutilo i mislim da ga je zato i prebio – kaže nam jedan meštanin.

Prema nezvaničnom saznanju, komšija je toliko pretukao Vasu da se ovaj onesvestio. Misleći, najverovatnije, da ga je ubio, komšija je počeo da vuče i nosi onesvešćenog Spasojevića ka obližnjoj šumi. Verovatno je hteo tu da ga sakrije ili čak zakopa.

Međutim, neko od meštana je video tu scenu i odmah pozvao policiju. Komšija je uhapšen a Vasa, i dalje bez svesti, hitno prebačen u zaječarsku bolnicu, a odatle u niški KBC.

Inače, Spasojević je široj javnosti postao poznat pre 10 godina kada je tadašnjem, a i sadašnjem gradonačelniku Bošku Ničiću, pretio ubistvom.

Spasojević je tada u pijanom stanju, jer je u pozorištu kasnila plata, policiji telefonom najavio da će izvršiti atentat na Ničića u Gamzigradskoj banji u vreme održavanja ’’Dana božura’’.

Zbog tih pretnji Spasojević je bio osuđen na kaznu zatvora u trajanju od dva meseca koju je odležao.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>