Najnovije vesti
Home / Bor / Penzionerske kartice za penzionere Bora, Kladova, Negotina i Majdanpeka od 13. avgusta
Penzionerske kartice za penzionere Bora, Kladova, Negotina i Majdanpeka od 13. avgusta
Foto: Pixabay/Radio Magnum

Penzionerske kartice za penzionere Bora, Kladova, Negotina i Majdanpeka od 13. avgusta

Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje obaveštava penzionere iz Bora, kao i penzionere iz Kladova, Negotina i Majdanpekada će od ponedeljka, 13. avgusta moći da preuzimaju svoje penzionerske kartice, svakog radnog dana od 8.00 do 15.00 časova.

Penzioneri sa prebivalištem u Boru, preuzimaće svoje penzionerske kartice u Filijali RF PIO Bor, dok će penzioneri sa prebivalištem u Kladovu penzionerske kartice moći da preuzmu u Ispostavi Filijale Bor u Kladovu.

Penzioneri Negotina preuzimaće penzionerske kartice u Ispostavi FilijaleBor u Negotinu, dok će penzioneri sa prebivalištem u Majdanpeku svoje penzionerske kartice preuzimati u Ispostavi Filijale Bor u Majdanpeku.

Svim korisnicima neophodan je identifikacioni dokument (lična karta ili pasoš) da bi preuzeli karticu. Nakon izrade i raspodele penzionerskih kartica zatečenim korisnicima penzija, pristupiće se izradi penzionerskih kartica za nove korisnike, koji su uključeni u isplatu posle 26. februara 2018. godine. Porodični penzioneri, roditelji, staratelji i hranitelji prilikom dolaska po penzionersku karticu trebalo bi da ponesu poslednji ček od penzije, odnosno izveštaj korisnika iz banke.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>