Najnovije vesti
Home / Ritam grada / Paunović: „Radimo u cilju podizanja kvaliteta života građana“
Paunović: „Radimo u cilju podizanja kvaliteta života građana“

Paunović: „Radimo u cilju podizanja kvaliteta života građana“

Danas je održana 29. sednica Saveta Zaječarskog upravnog okruga.

Na sednici je usvojen Izveštaj o radu Saveta Zaječarskog upravnog okruga u 2016. godini,  Izveštaj o radu Stručne službe Zaječarskog upravnog okruga u periodu od januara do decembra 2016. godine, kao i Godišnji izveštaji o radu republičkih inspekcijskih službi za 2016. godinu.

Vladan Paunović načelnik Zaječarskog upravnog okruga je istakao da je Zaječarski okrug odgovorio svim zahtevima zbog kojih i postoji.

„Objedinjeni su interesi svih lokalnih samouprava i svih građana. Ono što je vrlo važno je snabdevanje vodom građana Timočke Krajine, jer znamo da je Institut „Jaroslav Černi“ odradio idejni projekat kojim je predviđeno da svi građani Timočke krajine imaju zdravu pijaću vodu“, rekao je Paunović i dodao:

„Moramo podići kvalitet znanja učenika na prostoru Timočke Krajine, ne možemo školovati slabe kadrove“, istakao je Paunović.

Paunović je naglasio i da je u prethodnom periodu bila izuzetna saradnja sa Štabom za vanredne situacije, ali i da su u 2016. godini održavani zajednički Saveti sa drugim okruzima, Borskim, Braničevskim, a sve u cilju podizanja kvaliteta života građana.

„Približili smo i republičke organe svim građanima u smislu da je javnost rada bila maksimalno zastupljena, jer su se građani upoznali sa radom većine republičkih inspekcija, a taj trend će biti nastavljen i tokom ove godine“, najavio je Paunović.

Sednici su pored članova Saveta Zaječarskog upravnog okruga prisustvovali  i rukovodioci inspekcijskih službi i samostalni izvršioci na poslovima inspekcijskog nadzora na području Zaječarskog upravnog okruga.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>