Najnovije vesti
Home / Vesti / Paunović: „Novu godinu narod dočekuje sa mnogo više nade i optimizma“
Paunović: „Novu godinu narod dočekuje sa mnogo više nade i optimizma“

Paunović: „Novu godinu narod dočekuje sa mnogo više nade i optimizma“

Aktivisti Srpske napredne stranke Zaječar razgovarali su danas na Trgu oslobođenja sa građanima Zaječara i delili promotivni materijal.

Vladan Paunović poverenik Srpske napredne stranke se ovom prilikom osvrnuo na prošle godine, i najavio bolju godinu, sa više optimizma.

„Dok čekamo Novu godinu, koju za razliku od prethodnih godina, ali i decenija izuzetno neodgovorne politike, ovaj narod dočekuje sa mnogo više nade i optimizma, zahvaljujući pre svega odgovornoj politici Vlade Srbije, na čelu sa Srpskom naprednom strankom i Aleksandrom Vučićem“, rekao je Paunović i dodao:

„Znamo da su prethodne godine i decenije ostavile zbog te neodgovorne politike veoma velike tragove i ožiljke na srpskoj državi i narodu. Ona jedina i osnovna razlika u odnosu na prethodno vreme, je da ovo novo dočekujemo sa puno optimizma. Moramo se zapitati u prvom danu nove godine šta je to što mi možemo učiniti za sredinu u kojoj živimo, a ne samo da očekujemo šta će to drugi učiniti za nas. Dovoljno je da učinimo malo, kako u krugu svoje porodice, tako i u krugu zgrade, ulice u kojoj živimo, kako bi se osećali zadovoljnije i mi i drugi oko nas.  Moramo raditi na tome da i mi sami budemo bolji i mnogo vredniji“, rekao je Paunović.

Vladan Paunović poverenik Srpske napredne stranke u Zaječaru je ovom prilikom svim građanima čestitao novogodišnje i božićne praznike.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>