Najnovije vesti
Home / Ritam grada / PARAĆINCI BEZ ULOVA NA DUNAVU
PARAĆINCI BEZ ULOVA NA DUNAVU

PARAĆINCI BEZ ULOVA NA DUNAVU

Srpska fudbalska liga istok

*Dunav Prahovo – Jedinstvo Paraćin 4:2 (3:1)

Teren u Prahovu: Gledalaca 300. Sudija Nedeljković/Leskovac. Strelci: Slađan Bogdanović u 2. Bogoslovski u 30 (penal), Vukić u 45. i Zajić u 86 za Dunav, Petrović 41, Simić u 50. minutu za Jedinstvo. Žuti kartoni: Dunav 4, Jedinstvo 5, Crveni karton Tomić (Dunav) u 78.minutu.

DUNAV: Krstić, Veličković (Ostrovljanović), Tomić, Zajić, Denić, Erić, Slađan Bogdanović, Puljecović (Stefnović) Vukić, Bogoslovski, Čakarević (Bjelica).

JEDINSTVO:  Grujić, Deljanin, Mijatović, Krstić, Gajnić, Palurovć, Trifunović, Mladenović, Todorović (Jakovljević), Petrović (Milenović), Simić.

Obe ekipe su najavili borbu za visok plasman, zaigrali su na pobedu, borbeno i oštro pa otuda i dve opomene i jedan crveni karton. Nije u pitanju bila preoštra igra koliko prekršaj iz nehata. Bilo je malo i „osvete“ iz utakmica iz prehodne sezone. U celini ribari su bili nadmoćniji na terenu. Uostalom, poveli su već u drugom minutu i pokazali svoju nameru, a imali su i  i dragocenu prednost od 3:1. U drugom poluvremenu gosti su imali šanse da izbore i povoljniji rezultat. Prahovljani će u drugom kolu imati teži zadatak od ove utakmice.

S.P.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>