Najnovije vesti
Home / Hronika / PALI ZBOG ORUŽJA: Hapšenja širom Srbije I U ZAJEČARU
PALI ZBOG ORUŽJA: Hapšenja širom Srbije I U ZAJEČARU

PALI ZBOG ORUŽJA: Hapšenja širom Srbije I U ZAJEČARU

Policija tokom novog, velikog hapšenja širom Srbije zaplenila veliku količinu oružja i narkotika. Otkriveno i pet laboratorija za uzgoj marihuane u Kragujevcu, Pančevu, Boru, Jagodini…

U više odvojenih akcija širom Srbije, zaplenjena je veća količina oružja, više od 84 kilograma narkotika, otkriveno pet laboratorija za uzgoj marihuane u veštačkim uslovima i uhapšene su 132 osobe
osumnjičene za trgovinu narkoticima ili za nedozvoljeno posedovanje i nošenje oružja, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zaječaru, po nalogu nadležnog tužilaštva, podneli su krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv jedne osobe, zbog postojanja osnova sumnje da je počinila krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.
Policija je prilikom pretresa stana i drugih prostorija osumnjičenog, pronašla i oduzela dva lovačka karabina, 53 metka različitog kalibra i lovačku pušku.

Policija u Zaječaru, po nalogu nadležnog tužilaštva, podnela je krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv muškarca osumnjičenog da je počinio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.
Prilikom pretresa stana i drugih prostorija osumnjičenog, policija je pronašla i oduzela gasni pištolj i okvir za njega.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zaječaru, po nalogu nadležnog tužilaštva, podneli su krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv jedne osobe zbog postojanja osnova sumnje da je počinila krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih meterija.
Policija je prilikom pretresa stana i drugih prostorija osumnjičenog pronašla i oduzela lovačku pušku.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>