Najnovije vesti
Home / Hronika / PALI ZAJEČARCI KOJI SU UKRALI CIRKUSKE ŽIVOTINJE U BUGARSKOJ
PALI ZAJEČARCI KOJI SU UKRALI CIRKUSKE ŽIVOTINJE U BUGARSKOJ
foto: nsp-policija / http://circus-balkanski.eu

PALI ZAJEČARCI KOJI SU UKRALI CIRKUSKE ŽIVOTINJE U BUGARSKOJ

Pogranična policija na graničnom prelazu „Vrška čuka“ nadomak Zaječara imala je  jutros nesvakidašnji „ulov“– po livadama su jurili cirkuske životinje!

-Rutinski smo pregledali „audi“ u kome su bila četvorica Zaječaraca, i taman da ih propustimo, čujemo iz gepeka neke neartikulisane zvuke. Kažemo vozaču da otvori gepek, a on je dao gas do daske. Bežali su ka Zaječaru. Uhvatili smo ih nakon što im se automobil zaglavio u blatu u blizini zaječarskog naselja ‘’Višnjar’’ – kaže izvor za Alo!

Begunci su sa sobom poneli kutije sa ukradenim životinjama koje su bile u gepeku, dve dresirane lisice i jednu dresiranu persijsku mačku. Mačka je prilikom begstva pobegla i sada se šeta negde po Zaječaru ili okolini.

Nakon hapšenja ustanovljeno je da su ove životinje ukradene u Bugarskoj dan ranije, a da pripadaju cirkusu „Cirkus Balkanski“. Inače su  vlasništvo artistkinje S.K. koja sa njima izvodi svoju tačku. Bugarski circus je čak raspisao nagradu za vraćanje ovih životinja.

Četvorici Zaječaraca određen je pritvor do 48 sati, a zbog čega su ukrali ove životinje za sada se ne zna.

Izvor: Alo.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>