Najnovije vesti
Home / Ritam grada / Ovog vikenda u zaječarskom pozorištu: Trnsformersi -Poslednji vitez, Čudesna žena…
Ovog vikenda u zaječarskom pozorištu: Trnsformersi -Poslednji vitez, Čudesna žena…

Ovog vikenda u zaječarskom pozorištu: Trnsformersi -Poslednji vitez, Čudesna žena…

U Pozorištu Timočke krajine „Zoran Radmilović“, predstojećeg vikenda biće prikazana najnovija filmska ostvarenja.       

Ljubitelji filma će u subotu, 24. juna od 16.00 i 18.00 sati, moći da uživaju u filmu  “Automobili“ (3D). Iste večeri sa početkom u 20.30 časova na velikom platnu zaječarskog pozorišta biće prikazan film „Transformersi -Poslednji vitez“ (3D).

U nedelju 25. juna film „Automobili“ (3D)  prikazuje se od 16.00 sati, Čudesna žena od 18.00 a Transformesri -Poslednji vitez od 20.30.

AUTOMOBILI
Iznenađen novom generacijom super brzih trkača, legendarni Munja Mekvin (glas Dragana Mićanovića) iznenada će biti izguran iz sporta koji voli. Da bi se vratio u igru, biće mu potrebna pomoć ambiciozne mlade mehaničarke, Kruz Ramirez, koja ima sopstvene planove za pobedu, plus inspiracija pokojnog fantastičnog Hadson Horneta i još par neočekivanih obrta. Dokazujući da broj 95 još uvek nije gotov, proveriće srce šampiona na najvećoj pozornici Piston kupa!

TRANSFORMERSI- POSLEDNJI VITEZ
Nastavak kultne franšize će nas provesti kroz daleku prošlost do savremenog doba i objasniti postojanje Transformersa još od davnina. Uz do sada neviđene efekte i fantastičnu priču, svi voljeni likovi će se okupiti u ovom nastavku, uz pojačanje nekih od najvećih glumačkih imena koja će potvrditi da je ovo nastavak za pamćenje.

ČUDESNA ŽENA
Pre nego je postala Wonder Women, bila je Diana, princeza Amazonki, obučena da bude nepobediva ratnica. Odrasla na zaštićenom rajskom ostrvu Themišcira, na kojem žive samo žene. Akcija kreće kada se američki pilot sruši na njihovu obalu i ispriča priču o masivnom sukobu u spoljnom svetu. Diana tada napušta svoj dom, uverena kako može zaustaviti sukob. U borbi protiv muškaraca, Diana će otkriti svoju najveću snagu…i svoju sudbinu.

Cena karte  je 250.00 dinara.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>