Najnovije vesti
Home / Ritam grada / „Otvorena učionica“ u OŠ „Hajduk Veljko“ u Zaječaru
„Otvorena učionica“ u  OŠ „Hajduk Veljko“ u Zaječaru

„Otvorena učionica“ u OŠ „Hajduk Veljko“ u Zaječaru

 U dvorištu OŠ  „Hajduk Veljko“ u  Zaječaru  sutra će u 9.35 h   biti   svečano  otvorena  „Otvorena  učionica“ .

„Otvorena učionica“ je prostor u školskom dvorištu gde je na travnjaku i uz rastinje na njemu, formiran kompleks nameštaja od drvne građe (klupe, sto i kulisa).

Ovaj prostor je namenjen  spontanom  okupljanju  mladih kao i njihovim raznovrsnim programskim aktivnostima,  školskim časovima, predstavama, projekcijama.

Ovom prilikom učesnicima će se obratiti  direktor  OŠ „Hajduk Veljko“ Slobodan Miletić, član neformalne omladinske grupe, predstavnik partnera Resurs centra, kao i nastavnik škole koji je učestvovao u radovima.

Omladinski volonterski projekat „Otvorena učionica“ sprovodi neformalna omladinska grupa „Veljkovi hajduci“,  u okviru nacionalnog programa Mladi su zakon, uz podršku resurs centra za Zaječarski i Borski okrug – Odred izviđača „Đorđe Simeonović“ Zaječar, a finansiran je od strane  Ministarstva  omladine i sporta.

__________________________
Projekat „Ritam grada“ sufinansiran je sredstvima iz budžeta lokalne samouprave Grada Zaječara.
Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>