Najnovije vesti
Home / Ritam grada / Otvoren konkurs za polaznike „Evropske škole debate“ -Na konkurs se mogu prijaviti srednjoškolci i studenti
Otvoren konkurs za polaznike „Evropske škole debate“ -Na konkurs se mogu prijaviti srednjoškolci i studenti

Otvoren konkurs za polaznike „Evropske škole debate“ -Na konkurs se mogu prijaviti srednjoškolci i studenti

Projekat Evropske unije „EUTEKA – EU u vašoj biblioteci“ raspisuje konkurs za četvrtu generaciju polaznika „Evropske škole debate“.
Na konkurs se mogu prijaviti isključivo srednjoškolci i studenti.

Od kraja oktobra 2017. do februara 2018, polaznici škole će pohađati radionice o veštini debatovanja, argumentaciji i javnom nastupu, kao i radionice o funkcionisanju Evropske unije, evropskim institucijama i procesu EU integracija. Radionice će se održavati subotom.

Od ove godine radionice će biti organizovane i u Novom Sadu, Kragujevcu i Novom Pazaru, a kao i prethodnih godina u Beogradu i Nišu. Predavači će biti treneri debatnih veština i najbolji učesnici debatnih takmičenja u Srbiji, kao i članovi Tima Evropa, mreže nacionalnih eksperata na teme u vezi sa Evropskom unijom.

„Ohrabrujemo srednjoškolce i studente iz svih gradova Srbije da se prijave za učešće na Evropskoj školi debate. Troškovi putovanja za đake i studente i zdrugih gradova biće pokriveni“, navodi se u saopštenju.

Konkurs je otvoren do 20. oktobra. Prijave se vrše isključivo putem online formulara  na linku .

Za maloletne polaznike programa koji budu odabrani za učešće na Evropskoj školi debate, potrebna je pismena potvrda roditelja za putovanje iz svog mesta do navedenih gradova.

Sva pitanja u vezi sa školom mogu se poslati na skoladebate@euteka.rs ili na broj na 063 385 129.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>