Najnovije vesti
Home / Vesti / Želite da budete profesionalni vojnik? Konkurs je otvoren!
Želite da budete profesionalni vojnik? Konkurs je otvoren!

Želite da budete profesionalni vojnik? Konkurs je otvoren!

ZAJEČAR JE JEDAN OD 19 GRADOVA U KOJIMA SE VRŠI PRIJEM KANDIDATA U PROFESIONALNU VOJNU SLUŽBU

Ministarstvo odbrane odredilo je, povodom najavljenog prijema još 500 profesionalnih vojnika u Vojsku Srbije, mesta službovanja i adrese vojnih pošta u 19 gradova u kojima kandidati mogu da podnesu svoje prijave, saopšteno je danas.

Budući profesionalni vojnici mogu da se prijave za više rodova i specijalnosti u garnizonima u Zaječaru, Bačkoj Topoli, Beogradu, Bujanovcu, Vranju, Zrenjaninu, Kovinu, Kraljevu, Kuršumliji, Nišu, Novom Pazaru, Novom Sadu, Obrenovcu, Pančevu, Požegi, Prokuplju, Raškoj, Somboru i Sremskoj Mitrovici.

Prijave se podnose do 9 časova, u ponedeljak, 13. februara, a sve informacije o vojnim poštama u kojima se podnose prijave, načinu podnošenja prijava, kao i selekciji za zainteresovane kandidate, mogu se pronaći na sajtu Ministarstva odbrane (www.mod.gov.rs).

Kandidati će istog dana biti podvrgnuti i opštem lekarskom pregledu i proveri fizičke sposobnosti, a u slučaju većeg broja kandidata aktivnost će se sprovoditi i u narednom periodu.

Za popunu slobodnih mesta mogu da se jave državljani Srbije koji su dobrovoljno služili vojni rok sa oružjem a mladji su od 30 godina.

 Sa najboljim kandidatima biće zaključen ugovor o radu na odredjeno vreme i biće primljeni u profesionalnu vojnu službu na šest meseci, uz mogućnost produženja ugovora na period od tri godine i obnavljanje ugovora do navršenih 40 godina.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>