Najnovije vesti
Home / Ritam grada / TOC: Otvaranje „Prostora za POMAK“ u sredu, 25. oktobra u Zaječaru
TOC: Otvaranje „Prostora za POMAK“ u sredu, 25. oktobra u Zaječaru

TOC: Otvaranje „Prostora za POMAK“ u sredu, 25. oktobra u Zaječaru

Timočki omladinski centar u novootvorenom „Prostoru za POMAK“ u Zaječaru organizovaće sutra, 25. oktobra jednodnevnu POMAK konferenciju o frinelsingu. Ideja konferencije je da kroz panel diskusije i predavanja, zainteresovanim mladim ljudima prvenstveno iz Zaječara, ali i cele Istočne Srbije, približi mogućnosti (samo)zapošljavanja i rada u prostorima za zajedničko delovanje.

Nakon WebDan konferencije, koja je ove godine u partnerstvu sa WebDan udruženjem iz Bora prvi put bila organizovana i u Zaječaru, u gradu na Timoku biće održana još jedna slična konferencija. Tokom POMAK konferencije o frilensingu, freelanceri koji rade ili su radili u co-working prostorima u drugim gradovima, preneće učesnicima svoja iskustva kao freelancera, ali i koje su prednosti rada u prostorima za zajedničko delovanje.

„Prostor za POMAK u kome će biti održana konferencija, prvi je takav multifunkcionalan prostor u  istočnoj  Srbiji.  POMAK konferencija  o  frilensingu  ujedno će  biti  i  prva  aktivnost  u  ovom prostoru. Prostor za POMAK prostire se na 250m2, nalazi se u samom centru grada Zaječara, a u svom sastavu imaće Co-Working prostor sa 10 radnih mesta / prostora za rad, veliku salu za organizaciju događaja do 60 gostiju, malu salu za sastanke sa 12 mesta, skype sobu, kancelariju sa 2 radna mesta i čajnu kuhinju“, navode u TOC-u.

POMAK  konferenciju  o  frilensingu  organizuje  Timočki  omladinski  centar  u  okviru  projekta Prostor za POMAK, podržanog od strane Ministarstva omladine i sporta.

Početak konferencije zakazan je za 12 sati.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>