Najnovije vesti
Home / Knjaževac / OŠ,,Vuk Karadžić“u Knjaževcu obeležila Dan škole
OŠ,,Vuk Karadžić“u Knjaževcu obeležila Dan škole

OŠ,,Vuk Karadžić“u Knjaževcu obeležila Dan škole

OŠ,,Vuk Karadžić“ iz Knjaževca 10. novembra 2016. godine proslavila je svoj 43. rođendan.

Tim povodom u proteklom periodu,tradicionalno, organizovan je niz aktivnosti u školi, maskenbal žurka, Dan sporta, fudbalska utakmica između nastavnika i učenika škole, odbojkaška utakmica učenica naše i OŠ,,Kaplar“, Dan smeha-Smeholijada ,gosti su bili predškolci predškolske ustanove Bajka, Dan nauke, eksperimenti, ogledi i kviz znanja iz prirodnih nauka, kviz Vukovac, odštampan je 17.broj školskog časopisa Svitanja, održana je svečana akademija i predstava pod nazivom „Dotakni srcem svoju zvezdu“.

Direktorka škole Dragana LJubisavljević  istakla je da je zahvaljujući nesebičnom trudu i požrtvovanom davanju u svakom aspektu obrazovno-vaspitnog rada svih zaposlenih, ova škola u proteklih nekoliko godina beleži izvanredne rezultate u kvalitetu obrazovno-vaspitnog rada.

Veliki broj naših učenika ističe se u nastavnim i vannastavnim aktivnostima, imamo najbolji rezultat na završnom ispitu u gradu, 46 učešća na republičkim takmičenjima, 2. mesto na međunarodnom takmičenju iz engleskog jezika u Italiji, interkulturalna razmena u Švajcarskoj u okviru koje se samo protekle godine 30 učenika ove škole družilo i učilo sa decom iz Rusije i Švajcarske.

Poseban uspeh je i činjenica da je u ovoj školskoj godini 35 učenika, odnosno jedno odeljenje više u školi, što podrazumeva sigurna radna mesta za sve zaposlene.
OŠ „Vuk Karadžić“ je ponosna i na Majsku nagradu, najveće opštinsko priznanje, koje je škola dobila maja 2016. godine, a koja je kruna uspešnog rada i izazov za dalja visoka postignuća i uspehe u budućnosti.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>