Najnovije vesti
Home / Ritam grada / Osnovna škola „Hajduk Veljko“ obeležila Dan škole
Osnovna škola „Hajduk Veljko“ obeležila Dan škole

Osnovna škola „Hajduk Veljko“ obeležila Dan škole

Danas je OŠ „Hajduk Veljko“ obeležila svoj dan, 33 godine rada i postojanja.

U okviru obeležavanja dana škole organizovano  je mnoštvo aktivnosti.

Prvo je u školi priređen već tradicionalni prijem za nagrađene učenike, za njihove nastavnike i roditelje.

Slobodan Miletić direktor OŠ „Hajduk Veljko“ u Zaječaru je rekao da je ovo veliki dan za ovu školu i dodao da se svake godine u školi organizuje prijem za učenike i roditelje.

„To je način da im se zahvalimo, kad ne možemo materijalno. Ti uspesi su za njih sada vrlo bitni,  ali i za našu školu. To je našim učenicima podstrek da budu još bolji“, rekao je Miletić.

U okviru obeležavanja Dana škole u Domu kulture je održana priredba sa predstavom „Ljubav u sedmom kraljevstvu“ dramske sekcije OŠ „Hajduk Veljko“. Ovom prilikom su dodeljene i nagrade učenicima koji su postigli zapažene rezultate okružnim i republičkim takmičenjima.

Osnovna škola “Hajduk Veljko” u Zaječaru  počela  je sa radom 1984. godine. Pored matične škole u Zaječaru, nastava se od 1986. godine izvodi u 2 izdvojena odeljenja u Zvezdanu i Gamzigradu. U Zvezdanu broji 100 učenika, i pokriva uzrast od prvog do osmog razreda. Na nivou sve tri škole škola ima preko 650 učenika.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>