Najnovije vesti
Home / Ritam grada / Oružjem protiv otmičara sutra u Zaječaru!
Oružjem protiv otmičara sutra u Zaječaru!

Oružjem protiv otmičara sutra u Zaječaru!

Heroji devedesetih, Oružjem protivu otmičara iz Zrenjanina, dolaze sutra u Zaječar. Koncert će biti održan u Omladinskom centru. 

Početak  je u 22 časa, a ulaz je besplatan.

Događaj se organizuje u okviru projekta „Kreativna zona“, koji sprovodi udruženje Zaječarska inicijativa, a finansira Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije.

Grupu je 1992. godine osnovao Nikola Pavković (gitara) nakon što je napustio grupu Instant karma, zajedno sa Dragom Antonov (bas). Ostatak grupe je varirao dok se nisu pridružili Dragana Mrkajić (vokal, gitara) i Darko Kurjak (bubanj), koji su postali trajni članovi.

Prvi album, koji nosi ime grupe, snimljen je i objavljen 1995. godine.

Bend je do 2007. godine nekoliko puta prekidao sa radom, da bi se od te godine okupili u novom sastavu koji je osim Pavkovića uključivao Zarka Dunića (bas), Ivanu Radomanovac (gitara, vokal) i Srđana Devića (bubanj). Iste godine izdat je album Znaš ko te pozdravio.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>