Najnovije vesti
Home / Negotin / Opštinska fudbalska liga Negotin: JESENJI PRVAK JEDINI NEPORAŽEN
Opštinska fudbalska liga Negotin:  JESENJI PRVAK JEDINI NEPORAŽEN

Opštinska fudbalska liga Negotin: JESENJI PRVAK JEDINI NEPORAŽEN

Završen je jesenji deo prvenstva Opštinske lige Negotin, a titulu jesenjeg prvaka osvojila je ekipa Graničara iz Aleksandrovca koja je prethodno prvenstvo završila na petom mestu.

Ove sezone u Aleksandrovcu se igrao najbolji fudbal. Ekipu iz ovog negotinskog sela niko nije uspeo da pobedi. Primila je samo pet golova u 10 utakmica, a postigla je 36, najviše u ligi.

Rezultati 11. kola: Rečka – Slatina negotinska 1:5, Polet – Urovica 0:3, Kovilovo – Miloševo 4:0, Sikole – Tamnič 3:3, Ratar – Malajnica 0:9, Graničar je bio slobodan.

Graničar Aleksandrovac je prvi na tabeli sa 28 bodova, Slatina negotinska na drugom mestu sa 25, dok je treće mesto zauzela Urovica sa 22 boda. Ratar Jasenica je poslednji na tableli.

Prolećni deo planiran je za kraj marta kada se u 12. kolu sataju: Ratar – Tamnič, Sikole – Miloševo, Kovilovo – Urovica, Polet – Slatina, Rečka – Graničar, Malajnica slobodna.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>