Najnovije vesti
Home / Kladovo / Opštinska fudbalska liga Kladovo: Mala Vrbica očekivano prva
Opštinska fudbalska liga Kladovo: Mala Vrbica očekivano prva

Foto: MN Press

Opštinska fudbalska liga Kladovo: Mala Vrbica očekivano prva

Fudbaleri Male Vrbice osvojili su titulu jesenjeg prvaka Opštinske lige Kladovo i potvrdili višegodišnju nadmoćnost nad ostalim opštinskim ligašima.

U zaostaloj utakmici  poslednjeg jesenjeg kola, odigranoj nedelju dana kasnije od kalendarskog termina,  Malovrbičani su pobedili ekipu Pontesa u Korbovu sa 4:2 i „odlepili“ se od grupe klubova sa 20 bodova. Zanimljivo je da je jedini klub koji nije izgubio utakmicu, Koča Anđelković, tek 4. na tabeli, dok je jesenji šampion  poražen na svom terenu od Lovćena sa 2:3.

Mala Vrbica je prva na tabeli sa 23 osvojena boda, sledi Napredak Korbovo sa 20, Brza Palanka sa 20, Koča Anđelković takođe sa 20 poena, a poslednji na tabeli je Milutinovac sa 2 osvojena boda.

U prvom prolećnom kolu igraće: Egeta – Mala Vrbica, Pontes – Kladušnica, Lovćen -Omladinac, Koča Anđelković – Rtkovo, Milutinovac – Velika Vrbica, a  Napredak  je slobodan.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>