Najnovije vesti
Home / Ritam grada / OPSD „Dragan Radosavljević“ poziva volontere za učešće u „Timočkom maratonu“
OPSD „Dragan Radosavljević“ poziva volontere za učešće u „Timočkom maratonu“

OPSD „Dragan Radosavljević“ poziva volontere za učešće u „Timočkom maratonu“

Omladinsko planinarsko smučarsko društvo „Dragan Radosavljević“ organizovaće 13. maja drugi po redu „Timočki maraton“ koji je posvećen promociji zdravih stilova života i očuvanju jednog od najznačajnih kulturno istorijskih spomenika Zaječara.

U cilju promocije manifestacije i radi očuvanja bastiona za generacije koje dolaze, potrebni su volonteri koji će na dan održavanja maratona učestvovati u aktivnostima vezanim za prijem i usmeravanje takmičara, dodeli priznanja, ali i u revijalnom delu koji će biti organizovan na lokalitetu Felix Romuliana.

-Volonterima se obraćamo sa jasnom porukom: Vaše učešće u borbi za tvrđave može biti presudno za očuvanje jedinstvenog fortifikacionog sistema u Srbiji i regionu, kažu u Omladinsko planinarskom smučarskom društvu „Dragan Radosavljević“.

Svi zainteresovani volonteri za učešće u realizaciji maratona mogu se prijaviti pozivom na broj: 0616041593, ili putem maila: andjela@draganradosavljevic.org.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>